Rideterapi


Rideterapi


Hesteassisteret terapi

Hos Sjørring Rideklub tilbyder vi hesteassisteret terapi til privatpersoner, kommuner og institutioner. Der kræves ingen forudsætninger eller særligt kendskab til heste for at få udbytte af hesteassisteret terapi. Arbejdet kan foregå fra jorden eller på hesten, men er ikke svarende til egentlig ridning. Man kan trygt henvende sig, selvom man aldrig har siddet på en hesteryg.


Særligt tilrettelagt undervisning

Denne type undervisning er et individuelt forløb for børn, unge og voksne med særlige behov. Undervisningen foregår både i stalden, i ridehuset og naturen. Formålet med undervisningen er at hjælpe med motorisk udvikling, opretholde og forbedre personlige færdigheder samt at opnå en højere grad af selvstændighed og dermed øge selvværd og selvtillid.


Du er velkommen til at kontakte os via email. sjrk.terapi@gmail.com
NYT HOLD PR. 5. APRIL 2024

Et hold der tager dig under vingerne og guider igennem hesteverdenens jungle.

Holdet er skræddersyet til dig, som påtænker at anskaffe sig en hest (til dig selv eller dit barn) men måske ikke har overblik over, hvad det indebærer at værre hesteejer.

Holdet favner bredt, og det er derfor også muligt, at bruge det som en “Forældre-barn aktivitet”.


I modsætning til den klassiske elevskole bruger vi ikke kun tid på at strigle og ride.

Vi bruger lige så meget energi på alt, hvad der ligger bag, at man ejer sin egen hest, lige fra foder, sygdomme, udstyr og rytterfitness.

Vi lægger vægt på både at træne hesten fra jorden og fra ryggen, samt os selv som ryttere.

 

Vores undervisning foregår praktisk på den måde, at vi hver anden fredag har “teori” i stalden i 1 time, og de resterende fredage er i ridehallen, hvor der er mulighed for at ride. Man deles to og to om en hest. Disse dage varer 1,5 time, da vi opfatter opsadling og at sætte hesten ud som en del af undervisningen.

 

Holdet ligger hver fredag kl. 16:30-18 Pris: 250,- pr. mdr.

Kontakt på tlf. 31 20 20 65 eller mail: sjrk.terapi@gmail.com